ЈАВЕН ОГЛАС 3/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС 3/2022

Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  |  27.7.2022
ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 3/2022

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

Сu.бр. 0401- 368 /22

27.07.2022 година

Делчево

 

 

Врз основа на член 18 Законот за судска служба,член 22 став 1 точка 1,а во врска со член 23 од Законот за работни односи,

 

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 3/2022

за вработување на 2 ( dva ) судски службениci до 31.12.2022 година ,за следнoto работно место:

 

1.Судски соработник;

Шифра на работно место СУД0101В03001, Категорија В, ниво В3;

Број на извршители .............2 (dva).

 

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_