ЈАВЕН ОГЛАС 4/2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС 4/2022

Известувања, Настани, Новости, Соопштенија за јавност  |  18.10.2022
ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО ОБЈАВУВА ЈАВЕН ОГЛАС 4/2022

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

Су.бр. 0401- 477 /22

17.10.2022 година

Делчево

 

 

Врз основа на член 18 Законот за судска служба,член 22 став 1 точка 1,а во врска со член 23 од Законот за работни односи,

 

 

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 4/2022

за вработување на 1 ( еден ) судски службеник до 31.12.2022 година ,за следното работно место:

 

1. Судски референт-дактилограф со звање судски референт, категорија Г ниво Г3 1 извршител


Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

ЈАВЕН ОГЛАС 4/2022

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_