ЈАВЕН ОГЛАС 1/2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС 1/2023

Известувања, Новости, Соопштенија за јавност  |  24.2.2023
ЈАВЕН ОГЛАС 1/2023

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

      Су.бр. 0401- 85 /23

                       24.02.2023 година

                               Делчево

 

 

Врз основа на член 18 Законот за судска служба,член 22 став 1 точка 1,а во врска со член 23 од Законот за работни односи и Согласноста на Министерството за финансии бр.18- 2062/2 од 20.02.2023 година

 

ОСНОВЕН СУД ДЕЛЧЕВО

објавува ЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ 1/2023

за вработување на судски службеници и работник на определено време до

31.12.2023 година за следните работни места:

 

1. Судски соработник- 2-(два).... извршители

 

Целосниот текст на огласот може да се преземе на следниот линк

Пријавата за огласот можете да ја преземете на следниот линк

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

 

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_