Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

 

Општи информации

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение, соба број 1.
За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овалстено лице.

Почнувајќи од јуни 2018 година, Бирото за јавни набавки на Република Македонија, воведе сервис за следење на објавени огласи и склучени договори за секој економски оператор на порталот на бирото. Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Делчево, може да се прегледа на следниве линкови:

Објавени огласи:

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  052335
  Предмет на договор:
   
  Јавна набавка за тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  11.5.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Делчево
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка 1/2016
  Краен рок:
   
  18.5.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Набавка на масло за греење
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  18.10.2019
  Договорен орган:
   
  Основен суд Делчево
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  18.11.2019
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Монтажа на ПВЦ столарија
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  25.10.2019
  Договорен орган:
   
  Основен суд Делчево
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  25.11.2019
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  набавка на тонери за потребите на Основен суд Делчево
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  18.6.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Делчево
  Вид на постапка:
   
  Електронско наддавање
  Краен рок:
   
  25.6.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  ЈН 04/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на екстра лесно гориво за греење на просториите во Основен суд Делчево
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  19.9.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Делчево
  Вид на постапка:
   
  Електронска постапка со наддавање
  Краен рок:
   
  01.10.2018
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести