Најчесто поставувани прашања [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Најчесто поставувани прашања

1.  На која жиро сметка се плаќа такса за тужба   Одговор

Почитувани, Таксата за тужба во Основен суд Гостивар се плаќа на следниве жиро сметки: 1. За физички лица Трезорска сметка на НБ на РМ Жиро сметка: 100000000063095 Уплатна сметка: 840-116-03359 Приходна шифра: 72213 2. Правни лица Трезорска сметка на НБ на РМ Жиро сметка: 100000000063095 Уплатна сметка:840-116-03338 Приходна шифра: 72211

2.  На која жиро сметка се плаќаа глобата а на која паушалните трошоци   Одговор

Глобата се плаќа на следнава сметка: Трезорска сметка на НБ на РМ Жиро сметка: 100-00000000630-95 Уплатна сметка: 840-116-06137 Приходна шифра: 724132 Програма: 00 Паушалните трошоци на следнава сметка: Основен суд Гостивар Жиро сметка: 290-1000752631-13 Приходна шифра: 724132 Програма: 20

Прва<1>Последна


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_