Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Koј документи треба да ги доставам за да добијам Уверение за неосудуваност?

За уверение за неосудуваност лично или преку полномошник  потребно е да ги доставитеследниве документи :

1. Пополните Молба за уверение за неосудуваност

2. Копија од лична карта или патна исправа

3. Да доставите уплатница за судска такса од 320 денари

Молбата може да ја добиете на шалтер бр.3 или да ја симнете од нашата веб страна на следниов линк

http://192.168.27.11/wps/myportal/osgostivar/sud/formulari/krivicna-oblast

Таксата се плаќа на образец ПП50 на следнава сметка:

Жиро с-ка: 100-0000000630-95

Уплатна с-ка:840-116-03359

Приходна шифра: 722213

Службеник Љулиета Османи

Koј документи треба да ги доставам за да добијам Потврда од казнена евиденција?

За уверение за неосудуваност лично или преку полномошник  потребно е да ги доставитеследниве документи :

1. Пополните Барање за издавање потврда од казнена евиденција

2. Копија од лична карта или патна исправа

3. Да доставите уплатница за судска такса од 320 денари

Молбата може да ја добиете на шалтер бр.4 или да ја симнете од нашата веб страна на следниов линк

http://192.168.27.11/wps/myportal/osgostivar/sud/formulari/krivicna-oblast

Таксата се плаќа на образец ПП50 на следнава сметка:

Жиро с-ка: 100-0000000630-95

Уплатна с-ка:840-116-03359

Приходна шифра: 722213

Службеник Ленче Лазареска 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_