Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Гостивар -Сопствена сметка
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Гостивар -Депозитна сметка сметка
Годишен
2017
Завршна сметка за 2017 година од Основен суд Гостивар -Буџетска сметка
Годишен
2017
Годишен извештај за работата на судот за 2017 година
Годишен
2017
Завршна сметка za 2016 - Буџетска сметка
Годишен
2016
Завршна сметка за 2016 година - Депозитна сметка
Годишен
2016
Завршна сметка за 2016 - сопствена сметка
Годишен
2016
Извештај за месец Април 2016 година
Месечен
2016
Извештај за прв квартал
Квартален
2016
Годишен извештај 2015
Годишен
2015
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_