Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка 2023-Структура по приходи-буџетска сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Посебни податоци-буџетска сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Биланс на состојба -буџетска сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Биланс на приходи и расходи-буџетска сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Структура по приходи-депозитна сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Посебни подататоци-депозитна сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Биланс на состојба-депозитна сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Биланс на приходи и расходи-депозитна сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-Структура по приходи-сопсвена сметка
Годишен
2023
Завршна сметка 2023-посебни податоци-сопсвена сметка
Годишен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_