Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Годишен распоред за работа на Судиите во Основен суд Гостивар 

Согласно со чл.88 и чл.92 од Законот за судовите(Сл.Весник на РМ од 11.05.2006 год) и согласно чл.112 од Судскиот деловникот , годишниот распоред за работа на Судиите во Основниот суд Гостивар го донесува Преседателот на Основен суд Гостивар

Година
Опис Година Преземање
Годишен извештај за работа на Основен суд Гостивар за 2023 година-изменет на 21-08-2023 година
2023
Годишен распоред за работа на судии за 2022
2022
Делумна измена на годишен план за распоред на судии
2021
Годишен распоред за работа на судии за 2021
2021
Годишен распоред за работа на судии за 2020
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_