Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Јавни набавки

Во 2016 година според планот за јавни набавки Основен суд Гостивар ќе распише оглас за

1.Јавна набавка на стоки- нафта

2. Јавна набавка на стоки-тонери

Огласите за овие јавни набавки благовремено ке бидат објавени според годишниот план за набаваки.

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  052335
  Предмет на договор:
   
  Јавна набавка
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  06.5.2016
  Договорен орган:
   
  Орган за јавне набавке
  Вид на постапка:
   
  Јавна набавка
  Краен рок:
   
  06.5.2016
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_