Други формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Други

ДРУГИ БАРАЊА

Опис Преземање
Барање за заверка со АПОСТИЛ печат
Барање за физичко лице дека нема изречено прекршочна санкција ЗАБРАНА ЗА ВРШЕЊЕ ПРОФЕСИЈА, ДЕЈНОСТ И ДОЛЖНОСТ
Пријава за вработување судски службеник
Барање за правно лице дека нема изречено прекршочна санкција ЗАБРАНА ЗА ВРШЕЊЕ ПРОФЕСИЈА, ДЕЈНОСТ И ДОЛЖНОСТ
Пријава за судии поротници
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_