Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Во овој дел може да ги видите месечните, кварталните, полугодишните и годишните извештаи на Основниот суд Кичево

 

Во формата за пребарување внесете година и вид на извештај за да се прикаже бараниот извештај

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај Јуни 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај Мај 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај Април 2023 година
Месечен
2023
Завршна сметка за 2022 година од Основен суд Кичево - сопствена сметка
Годишен
2022
Завршна сметка за 2022 година од Основен суд Кичево - депозитна сметка
Годишен
2022
Завршна сметка за 2022 година од Основен суд Кичево - буџетска сметка
Годишен
2022
Месечен извештај Март 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај Февруари 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај Јануари 2023 година
Месечен
2023
Годишен текстуален извештај за 2022 година
Годишен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_