Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Во овој дел може да ги видите месечните, кварталните, полугодишните и годишните извештаи на Основниот суд Кичево

 

Во формата за пребарување внесете година и вид на извештај за да се прикаже бараниот извештај

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај Октомври 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Септември 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Јули 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Јуни 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Мај 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Април 2021 година
Месечен
2021
Месечен извештај Март 2021 година
Месечен
2021
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - сопствена сметка
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - депозитна сметка
Годишен
2020
Завршна сметка за 2020 година од Основен суд Кичево - буџетска сметка
Годишен
2020

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_