Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Годишен план за јавни набавки на Основниот суд Кичево

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  7/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на ЛЕСНО МАСЛО ЗА ГОРЕЊЕ - Екстра лесно масло за домаќинство -1 (ЕЛ-1)
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  28.6.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кичево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  09.7.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  6/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на ДИЗЕЛ ГОРИВО - ЕУРОДИЗЕЛ БС (Д-Е V)
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  05.6.2018
  Договорен орган:
   
  сновен суд Кичево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  11.6.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  5/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на печатени материјали согласно Судскиот деловник
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  15.5.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кичево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  21.5.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  4/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на канцелариски материјали
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  30.4.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кичево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  07.5.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2018
  Предмет на договор:
   
  Набавка на тонери - оригинални или компатибилни (нерепарирани, фабрички полнети)
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  04.4.2018
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кичево
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  10.4.2018
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_