Контакт за лица со посебни потреби [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Контакт за лица со посебни потреби

Комуникација со граѓани кои имаат одредеден вид и степен на попреченост

Врз основа на член 88 од Законот за судовите и Заклучокот на Владата на РМ од седницата одржана на ден 12.11.2013 година, за одговорно лице за комуникација со граѓани кои имаат одредеден вид и степен на попреченост, е назначено лицето Горан Зафиров - судски соработник во Основен суд Кочани

Контакт

Горан Зафиров

Фиксен телефон:
033 274026
Мобилен телефон:

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_