Поднеси претставка [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Претставкии

Поднесете преставка

Преставка се поднесува до Судската управа на Основен суд Кратово , а треба да содржи :

-опис на настанот што се случил

-точно време и датум

-дали имало присутни , други лица кои можат да го потврдат настанот

-контакт информации , ако сакате писмено да ви биде одговорено на преставката

-или анонимно, без контакт информации , во овој случај судот ќе поведе  внатрешна постапка за проверка на преставката од анонимниот граѓанин

 

Број на предмет*
Судија*
Својство*

Подносител

Име и презиме*
Адреса*
Контакт телефон*
Емаил*
Текст на представка*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести