Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

Канцеларија за односи со јавност

Назначено лице во канцеларијата за односи со јавност е :

Диме Петрушевски

тел: 031 481 018

-------------------------------------------------------------------------------------

Официр за заштита на лични податоци при

Основен суд Кратово е лицето:

Диме Петрушевски​

тел: 031 481 018

-----------------------------------------------------------------------

 

Овластено лице за прием на пријави доставени заради заштитено внатрешно пријавување во Основен суд Кратово е:

Јадранка Насевска — Самостоен референт во судот

email: jadrankanasevѕka@yahoo.com  

Tелефонски број за контакт - 031/481-018 и 075/203-246,

Поштенска адреса за прием на пријави: ул.,,Јосиф Даскалов", 6.6., Кратово 

Правилник за заштитено внатрешно пријавување

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести