Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

 

Линк до 

Биро за јавни набавки

 

Основен суд Кратово ги објавува следните содржини поврзани со Јавните набавки кои ќе ги спроведе во тековната година

Почнувајќи од јуни 2018 (подоцна 2019 и 2020) година, Бирото за јавни набавки на Република Северна Македонија, воведе сервис за следење на објавени огласи и склучени договори за секој економски оператор на порталот на бирото. Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Кратово, може да се прегледа на следниве линкови:

 

    Објавени огласи

    Склучени договори

    Реализирани договори

    Планирани набавки 

 

   

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  1
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2016г.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  04.1.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кратово
  Вид на постапка:
   
  Јавна објава
  Краен рок:
   
  31.12.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  План за јавни набавки 2017
  Предмет на договор:
   
  План за јавни набавки 2017
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  01.2.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кратово
  Вид на постапка:
   
  Јавна набавка
  Краен рок:
   
  31.12.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Годишен План за Јавни набавки во 2021
  Предмет на договор:
   
  Годишен План за Јавни набавки во 2021
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  29.1.2021
  Договорен орган:
   
  Основен суд кратово
  Вид на постапка:
   
  Јавна набавка
  Краен рок:
   
  31.12.2021
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен План за Јавни набавки за 2022
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  18.2.2022
  Договорен орган:
   
  Оснивен суд Кратово
  Вид на постапка:
   
  Објава на Годишен План за Јавни набавки за 2022
  Краен рок:
   
  18.2.2032
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки за 2023
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  07.2.2023
  Договорен орган:
   
  Основен суд Кратово
  Вид на постапка:
   
  Објава на Годишен план за јавни набавки за 2023
  Краен рок:
   
  07.2.2033
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести