Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Внатрешна организација

Внатрешна организација

 

Структура на судска зграда
Подрумски дел:

Во подрумскиот дел од судската зграда е сместена архивата на судов од сите области како и постројките за парното греење и една просторија за прием и прифат наслужбенилица вослучаи кога ќе приведуваат лица од притвор за судење.

Приземје:

Во приземјето се сместени судската полиција , телефонската централа , доставната служба , шалтерската служба , приемното одделение , водителот на граѓанското одделение , судските писарници и тоа отсек за прием и експедиција , истражен отсек , кривичен отсек ,граѓански отсек ,вонпроцесен отсек.

I КАТ
На 1-от кат се сместени 1 до 3 судски сали и информативниот центар.

II КАТ
На 2-от кат се сместени 1 до 3 судски кабинети , кабинетот на Претседателот на судот и Приемното одделение кај Претседателот на судот.

III КАТ
На 3-от кат се сместени 1 судски кабинет, сметководство ,стручни соработници , благајник - домаќин и магацински простор.

Органограм

СПИСОК НА ЛИЦА ВРАБОТЕНИ ВО ОСНОВЕН СУД КРАТОВО

Ред.

бр.

Име и презиме

Работно место

Службен е-маил

Службен телефон

1

Мирослав Георгиевски

Претседател

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал112

2

Ружица Здравковска

Судија

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал113

3

Надица Марковска

Судија

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал117

4

Диме Петрушевски

Судски соработник

dimepetrushevski@oskratovo.mk

031/481-018 локал111

5

Јонче Анастасов

Виш судски референт-благајник

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал118

6

Јадранка Насевска

Самостоен референт-Сметководител

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал124

7

Јасминка Ангеловска

Самостоен судски референт- граѓанско  одделение

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал121

8

Снежана Каровска

Судски референт – за прием и експедиција на пошта

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал121

9

Добринка Нацевска

Судски референт -судски записничар

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал117

10

Богица Арсовска

Судски референт -судски записничар

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал113

11

Раде Николов

Помлад референт судски доставувач

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал124

12

Винко Пешевски

Помлад референт судски доставувач

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018 локал124

13

Денис Младеновски

Судски советник-информатичар

administrator@oskratovo.mk

031/481-018 локал119

14

Јовче Миланов

Судски полицаец

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018

15

Јовица Петрушев

Судски полицаец

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018

16

Орце Анастасов

Судски полицаец

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018

17

Бобан Пановски

Судски полицаец

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018

18

Зоран Ивановски

Хигиеничар

osnovensudkratovo@oskratovo.mk

031/481-018

 

                                                                                                                                

 

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести