Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Судски такси за постапување по предмети, издавање на уверенија и издавање на потврди

ПРИМАЧ - Буџет на РМ Судски такси во готови пари од физички лица

СМЕТКА - 100000000063095

УПЛАТНА СМЕТКА -  840-138-03359

ПРИХОДНА ШИФРА         ПРОГРАМА         НАЧИН
                      722213                 00                     2

ПРИМАЧ - Буџет на РМ Судски такси во готови пари од правни лица

СМЕТКА - 100000000063095

УПЛАТНА СМЕТКА -  840-138-03338

ПРИХОДНА ШИФРА         ПРОГРАМА         НАЧИН
                      722211                00                       2

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести