Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2016 година на Основен суд Крива Паланка
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  01.1.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крива Паланка
  Вид на постапка:
   
  -
  Краен рок:
   
  01.1.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Интерно упатство за начинот на организирање и спроведување на јавните набавки
  Вид на договор:
   
  Услуги
  Датум на објава:
   
  18.1.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крива Паланка
  Вид на постапка:
   
  -
  Краен рок:
   
  01.1.2020
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2017 година на Основен суд Крива Паланка
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  18.1.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крива Паланка
  Вид на постапка:
   
  -
  Краен рок:
   
  01.1.2018
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Годишен план за јавни набавки во 2019 година на Основен суд Крива Паланка
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  22.1.2019
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крива Паланка
  Вид на постапка:
   
  -
  Краен рок:
   
  01.1.2020
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Измена на годишниот план за јавни набавки во 2019 година на Основен суд Крива Паланка
  Вид на договор:
   
  Работи
  Датум на објава:
   
  28.1.2019
  Договорен орган:
   
  Основен суд Крива Паланка
  Вид на постапка:
   
  -
  Краен рок:
   
  01.1.2020
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести