Уплатни сметки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни линкови

УПЛАТНИ СМЕТКИ  :

 

Барање за уверение

                          СМЕТКА ЗА ФИЗИЧКО ЛИЦЕ                                                                          СМЕТКА ЗА ПРАВНО ЛИЦЕ

Назив на примачот  Буџет  на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03359

Шифра  722213                    - 320 денари

Назив на примачот  Буџет на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03338

Шифра  722211                    - 320 денари

 

Барање за уверение од казнена евиденција 

                      СМЕТКА ЗА ФИЗИЧКО ЛИЦЕ                                                                    СМЕТКА ЗА ПРАВНО ЛИЦЕ

Назив на примачот  Буџет  на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03359

Шифра  722213                    - 320 денари

Назив на примачот  Буџет на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03338

Шифра  722211                    - 320 денари

 

Барање на потврда дека не е одземено родителско право и

потврда дека не е одземена деловна способност 

                  СМЕТКА ЗА ФИЗИЧКО ЛИЦЕ                                    

Назив на примачот  Буџет  на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03359

Шифра  722213                    - 320 денари

 

Барање за заверка со печат Apostille

                 СМЕТКА ЗА ФИЗИЧКО ЛИЦЕ                                    

Назив на примачот  Буџет  на РСМ

Банка на примачот  НБРСМ

Сметка  100000000063095

Уплатна сметка 840-140-03359

Шифра  722213                    - 300 денари

          

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_