Основен суд Куманово Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Соопштенија за јавност  | 10.10.2018 | Основен суд Куманово

  Јавен оглас 1/18

 • Соопштенија за јавност  | 14.9.2017 | Основен суд Куманово

  Именик на лиценцирани медијатори

  Министерството за правда на РМ објави листа на лица кои согласно членот 46 ставови 1 и 2 од Законот за медијација (Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16) го положиле испитот за медијатори и на кои им е издадена Лиценца за вршење на медијаторски работи, и кои можат да вршат медијаторски работи согласно член 68а, став 1 од Законот за медијација(Службен весник на РМ број 188/13, 148/15, 192/15, 55/16): [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 30.8.2017 | Основен суд Куманово

  Промена на работно време во судовите во Република Македонија

  Ново работно време во судовите Судскиот совет на Република Македонија, на седницата одржана на ден 30.08.2017 година, донесе одлука за ново работно време во судовите. Новото работно време стапува во сила на 04.09.2017 година, а истото ќе биде од 07:30 до 15:30 часот. Дневната 30 минутна пауза ќе биде од 11:00 до 11:30 часот. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 18.8.2015 | Основен суд Куманово

  Добредојдовте на официјалната страна на Основен суд Куманово

  Основен суд Куманово како суд со прширена надлежност надлежноста ја врши и за Основен суд Крива Паланка и за Основен суд Кратово. [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_