Поднеси претставка [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Претставкии

Како да поднесете „претставка“ или „поплака“

За да поднесете „претставка“ за работењето на судиите и/ или судските службеници во судот, искористете ја подолу наведената форма. Полињата означени со (*) се задолжителни.

Број на предмет*
Судија*
Својство*

Подносител

Име и презиме*
Адреса*
Контакт телефон*
Емаил*
Текст на представка*
* задолжително поле

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести