Други формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Други

Други формулари и обрасци во употреба во Основен суд Неготино

- Барање за заверка на јавна исправа за употреба во странство (АПОСТИЛЕ)

 (Основен суд Неготино врши заверки на јавни исправи издадени од институциите со седиште на подрачјето на овој суд )

- Закон за судските такси

- Депозитна сметка

- Сопствена сметка за наплата на судски паушални трошоци

 

 

 

Опис Преземање
Барање за заверка на јавна исправа за употреба во странство (АПОСТИЛЕ)
Закон за судски такси
Депозитна сметка
Сопствена сметка за наплата на судски паушални трошоци
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести