Кривична област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Кривична област

       Во Основен суд Неготино од кривично одделение се издаваат следниве документи:

 

  • Уверение од кривична евиденција
  • Потврда од казнена евиденција.
  • Уверение дека нема изречено мерка ,, забрана за вршење професија, дејност или должност,, .

 

       Овие документи исто се издаваат и за правно лице.

 

Опис Преземање
Молба од Казнена евиденција (физичко лице)
Молба од Казнена евиденција (правно лице)
Молба од Кривична евиденција (физичко лице)
Барање од Кривична евиденција (правно лице)
Барање дека не ми е изречена мерка забрана за вршење професија, дејност или должност (физичко лице)

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести