Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.2/2019 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од спроведениот испит за судски службеници по Јавен оглас бр.2/2019

Новости, Соопштенија за јавност  |  28.1.2020

ПРИЛОГ 1

 

Листа на  кандидати кои го полагале испитот

 

шифра

 Освоени бодови од испитот -стручен дел

Освоени бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност

Вкупно

20190201

21,25

12

33,25

20190202

16

10,5

26,5

20190204

21,5

9,5

31

 

 

ПРИЛОГ 2

 

 

Ранг листа

 со шифри на кандидати кои продолжуваат на интервју со број на освоени бодови од административната селекција и испитот.

 

 

Шифра

 Бодови од административна селеција

Бодови од испит на судски службеник

Бодови од познавање на англиски јазик-ниска сложеност

 

Вкупно

20190201

19

21,25

12

52,25

20190202

23,56

16

10,5

50,06

20190204

18,38

21,5

9,5

49,38

 

 

ПРИЛОГ 3

 

 

 Листа 

со шифри на кандидати кои  не продолжуваат со интервјуто

 

 

 -  НЕМА

 

 

Информација

 

            Интервјуто ќе се спроведе на ден 28.01.2020 година (вторник) во 13,30 часот во Основен суд во Неготино во сала 1.

 

 

 

                                        Комисија за селекција за вработување на судски службеници ,

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_