ЈАВЕН ОГЛАС број 1/24 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

ЈАВЕН ОГЛАС број 1/24

Risi, Njoftim për opinionin  |  26 Jan 2024

Република Северна Македонија

Основен суд Неготино

Су-04 број 5/24

26/01/2024 година

Неготино                                   

 

            Врз основа на члeн 18 стaв 1 алинеја 2 и став 6 од Законот за судска служба („Сл.весник“ број 43/14...235/22), а в.в. член 22 и член 23 од Законот за работни односи („Сл.весник“ број 74/15..111/23), Основен суд Неготино на ден  26/01/2024 година  објавува:

 

ЈАВЕН ОГЛАС број 1/24

за вработување на судски службеници

на определено време  до 31/12/2024  година

 

 

I. СУДСКИ СОРАБОТНИК категорија „В“ ниво 3 -  1 (еден) извршител

II. ПОМЛАД СУДСКИ СОРАБОТНИК  категорија „В ниво 4 -  2 (два) извршители

Целосниот текст на огласот може да се превземе на следниот линк

ОГЛАС бр.1/24

Пријавата за огласот можете да ја превземете на следниот линк

 

ПРИЈАВА ЗА ОГЛАС

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_