Известување за одлагање на предмети [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување за одлагање на предмети

Risi, Njoftim për opinionin  |  8 Shk 2023

        Основен суд Неготино известува дека подолу наведените насрочени предмети се одлагаат поради користење годишен одмор од судечкиот судија Лазар Ризов до негово пензионирање:

- 14.02.2023 година  РО.бр.10/21

- 14.02.2023 година  РО.бр.13/21

- 16.02.2023 година  ВПП1.бр.2/20

- 16.02.2023 година  МАЛВП.бр.60/22

- 21.02.2023 година  П1.бр.4/22

- 21.02.2023 година  МАЛВП.бр.61/21

- 21.02.2023 година  П4.бр.7/21

- 23.02.2023 година  МАЛВП.бр.32/21

- 23.02.2023 година  МАЛВП.бр.55/22

- 23.02.2023 година  П1.бр.6/21

- 28.02.2023 година  МАЛВП.бр.32/22

- 28.02.2023 година  МАЛВП.бр.33/22

- 28.02.2023 година  РО.бр.16/21

- 02.03.2023 година  МАЛВП.бр.37/22

- 02.03.2023 година  МАЛВП.бр.38/22

- 02.03.2023 година  МАЛВП.бр.63/22

           Предметите со измена на Годишниот распоред за работа на судиите се прераспоредуваат кај друг судија и до странките ќе бидат доставени нови покани за главна расправа.

 

                                                                                                               Основен суд Неготино

 

 

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_