Известување [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Известување

Risi, Njoftim për opinionin  |  11 Jan 2021
  • Ве известуваме поради оправдано одсуство на судијата Бојанчо Донев кривичните предмети закажани за 12.01.2021 година и 22.01.2021 година се одлагаат.

 

  • Ве известуваме поради оправдано одсуство на судијата Бојанчо Донев прекшочните предмети закажани за 18.01.2021 година и 26.01.2021 година се одлагаат.

 

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_