Соопштеније за одлагање на предмети [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштеније за одлагање на предмети

Risi, Njoftim për opinionin  |  2 Pri 2020
 • Ве известуваме дека граѓанските предмети на судијата Билјана Толова и тоа РО.бр.6/19  се закажува за 01.07.2020 во 12 часот а, РО.бр.7/19  се закажаува  за 01.07.2020 година  во 12.30 часот.

 • Ве известуваме дека граѓанските предмети РО.бр.1/20 и РО.бр.2/20 закажани за 29.04.2020 година на судијата Билјана Толова се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 12.05 и 19.05.2020 година на судијата Лазар Ризов се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве известуваме дека граѓанскиот предмето РО.бр.1/19 закажани за 07.05.2020 година на судијата Лазар Ризов се одлага, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за  22.04.2020 година на судијата Билјана Толова се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за  22.04  и 24.04.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за  15.04.2020 година на судијата Билјана Толова се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 21.04,23.04,28.04, и 30.04.2020 година на судијата Лазар Ризов се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве известуваме дека редовните предметите закажани за  на судијата Розеана Ѓорѓиева и се одлагаат до завршување на мерката, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве  известуваме дека граѓанските предметите закажани за  10.04, 13.04  и 16.04.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за  08.04.2020 година на судијата Билјана Толова се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве  известуваме дека граѓанските предметите закажани за  07.04.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за 03.04 и 06.04.2020   година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 02.04,07.04,09.04,14.04 и 16.04.2020 година на судијата Лазар Ризов се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 26 и 27.03.2020 година на судијата Розеана Ѓорѓиева и се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за 27 и 30.03.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

       

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 25.03.2020 година на судијата Билјана Толовa и тоа за:

         -  П2.бр.8/20 за 10.00 часот се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 • Ве известуваме дека предметите закажани за 25.03.2020 година на судијата Розеана Ѓорѓиева и тоа за:

          - К.бр.143/18 за во 08.30 часот се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 • Ве  известуваме дека предметите закажани за 23.03.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

 •  Ве извесуваме дека предметите закажани за 20.03.2020 година на судиите Ацо Анѓелковски и Розеана Ѓорѓиева  се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_