Соопштеније за одлагање на предмети [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштеније за одлагање на предмети

Risi, Njoftim për opinionin  |  30 Mar 2020

 

  • Ве известуваме дека предметите закажани за 02.04,07.04,14.04 и 16.04.2020 година на судијата Лазар Ризов се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

  • Ве известуваме дека предметите закажани за 26 и 27.03.2020 година на судијата Розеана Ѓорѓиева и се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

  • Ве  известуваме дека предметите закажани за 27 и 30.03.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

       

  • Ве известуваме дека предметите закажани за 25.03.2020 година на судијата Билјана Толовa и тоа за:

         -  П2.бр.8/20 за 10.00 часот се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

  • Ве известуваме дека предметите закажани за 25.03.2020 година на судијата Розеана Ѓорѓиева и тоа за:

          - К.бр.143/18 за во 08.30 часот се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

  • Ве  известуваме дека предметите закажани за 23.03.2020 година на судијата Ацо Анѓелковски се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени

 

  •  Ве извесуваме дека предметите закажани за 20.03.2020 година на судиите Ацо Анѓелковски и Розеана Ѓорѓиева  се одлагаат, за наредно рочиште ќе бидете навремено известени
   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_