Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

 

 

 

 

 

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Дополнување на годишен план
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  29.1.2021
  Договорен орган:
   
  Дополнување на годишен план за 2021 година
  Вид на постапка:
   
  Дополнување на годишен план за 2021 година
  Краен рок:
   
  29.1.2022
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  9/2016
  Предмет на договор:
   
  Горива за возила
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  05.10.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Неготино
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди(до 5000 евра)
  Краен рок:
   
  10.10.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  11/2016
  Предмет на договор:
   
  Осигурителни услуги
  Вид на договор:
   
  Услуги
  Датум на објава:
   
  11.11.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Неготино
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање на понуди(до 5000 евра)
  Краен рок:
   
  16.11.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  13/2016
  Предмет на договор:
   
  Печатење на канцелариски материјал
  Вид на договор:
   
  Услуги
  Датум на објава:
   
  07.12.2016
  Договорен орган:
   
  ОСновен суд Неготино
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди(до 5000 евра)
  Краен рок:
   
  12.12.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2017
  Предмет на договор:
   
  Канцелариски материјали и тонери
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  31.1.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Неготино
  Вид на постапка:
   
  Барање за прибирање понуди
  Краен рок:
   
  01.2.2017
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести