Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Е-Достава

Адресата на која регистрираните корисници на Системот за електронска достава и прием на акти во судовите во Република Македонија (Прва фаза - достава од судот до корисниците), можат да пристапат е http://edostava.sud.mk/ .

 

Закон за Судски такси

Основниот текст на Законот за судски такси е објавен во Службен весник на Р. Македонија број 114/09, на страна 57.
Следат неколку Закони за измена и дополнување на истиот закон, како што е наведено подолу:
- во Службен весник на Р. Македонија број 148/11, страна 2
- во Службен весник на Р. Македонија 106/13, страна 16,
- во Службен весник на Р. Македонија 166/14, страна 4,

- во Службен весник на Р. Македонија 257/20, страна 5,

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_