Корисни информации [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Корисни информации

Е-Достава

Адресата на која регистрираните корисници на Системот за електронска достава и прием на акти во судовите во Република Македонија (Прва фаза - достава од судот до корисниците), можат да пристапат е http://edostava.sud.mk/ .

 

Закон за Судски такси

Основниот текст на Законот за судски такси е објавен во Службен весник на Р. Македонија број 114/09, на страна 57.
Следат неколку Закони за измена и дополнување на истиот закон, како што е наведено подолу:
- во Службен весник на Р. Македонија број 148/11, страна 2
- во Службен весник на Р. Македонија 106/13, страна 16,
- во Службен весник на Р. Македонија 166/14, страна 4,

- во Службен весник на Р. Македонија 257/20, страна 5,

 

СЛУЖБЕНИ МЕЈЛОВИ НА ВРАБОТЕНИ:

Име и презиме Функција Е-маил
ВАСИЛ БАТКОСКИ Претседател на судот vasil.batkoski@osohrid.mk
МИЛЧО КЛИШЕСКИ Судија milco.kliseski@osohrid.mk
БОГОЈА СТРЕЗОСКИ Судија bogoja.strezoski@osohrid.mk
ЕФТИМ ПОПЕСКИ Судија eftim.popeski@osohrid.mk
ИРЕНА ПЕТРЕСКА Судија irena.petreska@osohrid.mk
БОЈАН МАРТИНОСКИ Судија bojan.martinoski@osohrid.mk
БИЛЈАНА БЕЛЕВСКА ПРОЈКОВСКА Судија biljana.belevska@ osohrid.mk
СНЕЖАНА ЈАНЕВСКА Судија snezana.janevska@ osohrid.mk
АЛЕКСАНДРА ПОСТЕФАНИЈА Судија aleksandra.popstefanija@osohrid.mk
БОРЧЕ МИРЧЕСКИ Судски администратор borce.mirceski@osohrid.mk
АНЃЕЛКО ПОПЕСКИ Раководител на одделение за информатика angjelko.popeski@osohrid.mk
БИЛЈАНА КРЛЕВСКА Судски советник biljana.krlevska@osohrid.mk
АНГЕЛА МЛАДЕНОВСКА Судски соработник angela.mladenovska@osohrid.mk
СЕМА АЛИ Судски соработник sema.ali@osohrid.mk
ВИОЛЕТА ДУЛЕСКА Судски соработник viоleta.duleska@osohrid.mk
БУДИМКА КОСТОСКА Судски соработник budimka.kostoska@osohrid.mk
ЈАСМИНА ГОЛАБОСКА Судски соработник jasmina.golaboska@osohrid.mk
СВЕТЛАНА ИЛИЕВСКА Благајник svetlana.ilievska@osohrid.mk
АЦО СИТНИКОСКИ Економ aco@sitnikoski@osohrid.mk

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_