Сите информации за - ЈАВЕН ОГЛАС Бр.2/2023 за вработување на судски службеници во ОС Охрид на неопределено време [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Сите информации за - ЈАВЕН ОГЛАС Бр.2/2023 за вработување на судски службеници во ОС Охрид на неопределено време

Новости  |  19.7.2023

О Д Л У К А - за избор на Помлад судски соработник, Категорија В, ниво В4

О Д Л У К А - за избор на Помлад судски референт извршител во писарница, Категорија Г, ниво Г4

О Д Л У К А - за избор на Судски референт - дактилограф, Категорија Г, ниво Г3

О Д Л У К А - за избор на Судски референт - извршител во писарница, Категорија Г, ниво Г3

 

Предлог за вработување Г3 - Судски референт - дактилограф

Предлог за вработување Г3 - Судски референт - извршител во писарница

Предлог за вработување Г4 - Помлад судски референт - извршител во писарница

Предлог за вработување В4 - Помлад судски соработник

 

Конечна Ранг Г3- Судски референт - дактилограф - Листа на кандидати со шифри и вкупниот број освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 

 

Конечна Ранг Г3- Судски референт - извршител во писарница - Листа на кандидати со шифри и вкупниот број освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 

Конечна Ранг Г4- Помлад судски референт  - извршител во писарница - Листа на кандидати со шифри и вкупниот број освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 

Конечна Ранг В4- Помлад судски соработник - Листа на кандидати со шифри и вкупниот број освоени бодови од административната селекција, испитот и интервјуто 

 

Прилози од испит за Г3 - Извршител во писарница

 

Прилози од испит за Г3 - Дактилограф

 

Листа на кандидати кои го полагале испитот за В4 - Помлад судски соработник

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју за В4 - Помлад судски соработник

Ранг листа на кандидати за испитот за В4 - Помлад судски соработник

 

Листа на кандидати кои го полагале испитот за Г4 - Помлад судски референт - извршител во писарница

Листа на кандидати кои не продолжуваат на интервју за Г4 - Помлад судски референт - извршител во писарница

Ранг листа на кандидати за испитот за Г4 - Помлад судски референт - извршител во писарница

 

Aдминистративна селекција за вработување, за работно место бр.1 Помлад судски соработник , категорија В, ниво В4

Aдминистративна селекција за вработување, за работно место бр.2 Судски референт-дактилограф, категорија Г, ниво Г3

Aдминистративна селекција за вработување, за работно место бр.3 Судски референт-извршител во писарница, категорија Г, ниво Г3

Административна селекција за вработување, за работно место бр. 4 Помлад судски референт- извршител во писарница Категорија Г, ниво Г4

 

СООПШТЕНИЕ за кандидатите за работно место број 1 Помлад судски соработник –Категорија В, Ниво В4

СООПШТЕНИЕ за кандидатите за работно место Бр.2 Судски референт – дактилограф Категорија Г, Ниво Г3 и за кандидатите за работно место Бр.3 Судски референт- извршител во писарница Категорија Г, Ниво Г3

СООПШТЕНИЕ за кандидатите за работно место број 4 Помлад судски референт –Категорија Г, Ниво Г4

 

ЈАВЕН ОГЛАС Бр.2/2023 за вработување на судски службеници во ОС Охрид на неопределено време СУ-04-17/23 од 16.05.2023 година

Ранг листа од високо образовни институции

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_