Планови, правилници, распореди и други документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Планови, правилници, распореди и други документи

Новости  |  01.1.2021

ОРГАНОГРАМ   на судот

 

ПРАВИЛНИЦИ:

ПРАВИЛНИК    за систематизација на работните места во Основен суд Охрид

ПРАВИЛНИК    за заштита од пожари и експлозии

ПРАВИЛНИК    за техничките и организациските мерки за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

ПРАВИЛНИК за начинот на управување со инциденти

 

ПЛАНОВИ:

ПЛАН  за заштита и спасување од природни непогоди и други несреќи за Основен суд Охрид

ПЛАН    за создавање на систем технички и организациски мерки за обезбедување тајност и заштита на обработката на личните податоци

ГДИШЕН ПЛАН ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ за 2024 година

ГОДИШЕН ПЛАН ЗА 2023 ГОДИНА  за едуцирање на раководството и овластените лица во Основен суд Охрид за непосредните обврски и одговорности за заштита на личните податоци

 

ПРОЦЕДУРИ:

ПРOЦЕДУРА за доделување на кориснички привилегии за овластените лица кои вршат обработка на лични податоци

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_