Граѓанска област формулари [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Граѓанска област

Примач – трезор на Н.Б.
Банка на примачот – НБРМ
Трансакциона сметка – 100000000063095
Уплатна сметка – 840-156-03359
Приходна шифра – 722213-00

уверенија 320 денари, апостил 300 денари

Опис Преземање
Уверение дека лицето не е лишено од деловната способност
Уверение дека против лицето не се води постапка за лишување од деловната способност
Прва<12>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_