Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

Дава информации за работата на судот, односно за текот на постапката за конкретен предмет, водејќи сметка да не се наруши угледот, честа и достоинството на личноста, односно независноста и самостојноста на судот.

Согласно законот за управување со движењто на предметите во судовите, заинтересираните лица до канцеларијата за односи со јавноста во судот можат да поднесат барање за добивање на примерок од судска одлука објавена на веб страницата од судот, по претходно платена судска такса согласно законот за судски такси.

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_