Резултати од административната селекција за јавен оглас 1/2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Резултати од административната селекција за јавен оглас 1/2021

Risi  |  21 Jan 2022

Резултати од административната селекција по Јавниот оглас 1/21 .

(страните 1 и 2 се однесуваат за шифра на работно место СУД 0101 Г03 001, категорија Г ниво Г3 судски референт -дактилограф, додека страна 3 и 4 се однесуваат за работно место СУД 0101 В03 001 категорија В ниво В3, судски соработник.)

 

Испитот и интервјуто ќе се одржат на ден 10.02.2022 г. во 10ч. во конференциската сала на Основен суд Прилеп

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_