Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Јавните набавки претставуваат процес на користење на јавни средства од страна на одреден јавен орган, заради добивање на надворешни ресурси, најчесто од комерцијални понудувачи. Принципите врз кои се базира спроведувањето на законските и подаконските прописи за јавните набавки се транспарентност, јавност и еднаков третман на економските оператори. Заради остварување на овие принципи, а и заради достапност на информации до јавноста, вие имате можност да го користите делот - Јавни набавки на веб-страницата на Апелационен суд Битола каде ќе се објавуваат информации за јавните набавки и линкови до системот на Бирото за јавни набавки од каде ќе можете да ја превземете потребната документација.. Огласите официјално се објавени во Електронскиот систем за јавни набавки на страната на Бирото за јавни набавки на следниот линк: https://e-nabavki.gov.mk Од јануари 2010 година, Бирото за јавни набавки направи интеграција на постечките системи за јавни набавки во еден систем и сите огласи и потребна документација согласно огласите ќе биде објавени на истиот.

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Купопродажба на 42.000 литри Масло за горење-екстра лесно
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  01.1.2016
  Договорен орган:
   
  ПУЦКО ПЕТРОЛ
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  31.12.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Тонери за принтери и фотокопири
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  01.1.2016
  Договорен орган:
   
  Прецизна механика и електроника ТЕХНИКА, Кавадарци
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  31.12.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  Предмет на договор:
   
  Канцелариски материјали
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  01.1.2016
  Договорен орган:
   
  ТД Печатница „Ацетони“ од Прилеп
  Вид на постапка:
   
  Отворена постапка
  Краен рок:
   
  31.12.2016
  Преземање:
   
Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_