Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи од Основен суд Радовиш доставени до:

Апелација Штип, Врховен суд Скопје и Министерство за правда на Р.Македонија

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај јануари 2019 година
Месечен
2019
Конечна ранг листа за оглас бр. 1/2018 курир
Месечен
2019
Конечна ранг листа за оглас бр. 1/2018 дактилограф
Месечен
2019
Месечен извештај декември 2018 година
Месечен
2018
Ранг листа од селекција за оглас бр. 1/2018
Месечен
2019
Месечен извештај ноември 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај октомври 2018 година
Месечен
2018
Квартален извештај јули-септември 2018 година
Квартален
2018
Месечен извештај септември 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај август 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_