Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Извештаи од Основен суд Радовиш доставени до:

Апелација Штип, Врховен суд Скопје и Министерство за правда на Р.Македонија

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај јули 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај јуни 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај мај 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај април 2023 година
Месечен
2023
Месечен извештај март 2023 година
Месечен
2023
Годишен извештај за 2022 година
Годишен
2022
Завршна сметка 696 за 2022 година
Годишен
2022
Завршна сметка 631 за 2022 година
Годишен
2022
Завршна сметка 603 за 2022 година
Годишен
2022
Месечен извештај јануари 2023 година
Годишен, Месечен
2023

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести