Нотар за подрачјето на општина Радовиш [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Нотар за подрачјето на општина Радовиш

Risi  |  22 Jan 2018

                                         ИЗВЕСТУВАЊЕ

Со решение на нотарската комора од 16.01.2018 година се определува

нотарот ЈАНКО МИЛУШЕВ од Струмица да ја врши нотарската служба на

подрачјето на Основен суд Радовиш, за временскиот период до денот на

донесување на решението до именување на нов нотар за ова службено подрачје.

   


Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_