Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Внатрешна организација

Внатрешен распоред на судот:

Приземје:
На приземјето се сместени:
Судската полиција
Телефонската централа
Судница бр. 1
Судница бр. 2
Судница бр. 3
Отсек за прием и експедиција
Кривичен отсек
Граѓански отсек
Отсек за извршување прекршочни санкции
Прекршочен отсек
Сметководство
Отсек за извршување кривични санкции
Стручни соработници


I кат:

На првиот кат се сместени судските кабинети меѓу кои и кабинетот на Претседателот на судот, советникот по информатика, како и

просториите на Јавниот обвинител на Р.М и 1 дактилобиро.

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести