За судиите [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

За судиите

Во Основниот суд Радовиш се ангажирани 2 судии

Претседател

CV на Претседател

Судија Лила Цветаноска

Име и презиме:
Лила Цветаноска
Година на избор:
2020
Област на која работи судијата:
Граѓанска област

Образование:

Правен факултет во Скопје

Работно искуство:

1998 - 2004 - Стручен соработник во Основен суд Радовиш

2004 -  Судија во Основен суд Радовиш

Судиите

Судија Лимонка Долдурова

Судија Лимонка Долдурова

Име и презиме:
Лимонка Долдурова
Година на избор:
2005 година
Област на која работи судијата:
Граѓанска и Кривична област

Образование:

Правен факултет во Битола

Работно искуство:

од 02.09.1998 - 19.07.2005 Стручен соработник во Основен суд Радовиш

од 19.07.2005 - денес  Судија во Основен суд Радовиш

Прва<1>Последна

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести