Внатрешна организација [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Внатрешна организација

Прв Спрат

Писарница ( Приемно одделение, Парнично одделение, Вонпарнично - Оставинско одделение, Кривичен оддел, Извршено одделение, Прекршочно одделение, Архива)

Сметководство - Благајна

Економ

Доставувач 

Судска полиција

ОЈО Ресен

Втор Спрат

Сала бр.1

Сала бр.2

Претседател

Технички секретар

Судија - Никола Бундевски

Судија - Виолета Крстиновска

Дактилографи

Информатичар

Стручни Соработници

 

Систематизација одобрена 2015 год

дополнување на систематизацијата од 2015 год

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести