Основен кривичен суд Скопје Почетна [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Најнови вести

 • Соопштенија за јавност  | 25.2.2020 | Основен суд Скопје I

  ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

  ОГЛАС ЗА ИЗБОР НА 50 СУДИИ - ПОРОТНИЦИ Врз основа на член 42, 43 и 49 од Законот за судовите („Службен весник на РМ” бр.58/06,62/06,35/08, бр.150/10, 83/2018, 198/18 и 96/19), како и член 46 од Законот за судскио тсовет на Република Македонија („Службенвесник на Република Македонија" број 60/2006, 150/10, 100/11, 20/15, 61/15, 197/17 и 83/18),Основниот кривичен суд Скопје објавува: ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2020 за избор на 50 судии поротиници [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 21.2.2020 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Основниот кривичен суд Скопје, денеска 21.02.2020 година ја објави пресудата за предметот со КОК бр. 38/16 во јавноста познат како „Змиско око“ против 46 обвинети и 7 обвинети кои се судат во раздвоени постапки. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 20.2.2020 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради интерес на повеќе медиуми ја информираме јавноста дека Апелациониот суд Скопје до Основниот кривичен суд достави решенија со кои: [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 11.2.2020 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Покана за брифинг и промоција на настан. [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 22.1.2020 | Основен суд Скопје I

  СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Заради интерс на медиумите за предметот со КОК 38/16, познат како „Змиско око“, ја информираме јавноста... [повеќе]

Сите вести

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_