Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Основниот суд Скопје I  – Скопје, согласно Судскиот деловник и Законот за судови секоја година изготвува Годишен извештај за работата на судот кои ги доставува до Судскиот совет и Врховниот суд на Р.Македонија, а истите се достапни и на веб – страната на судот.

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
ЧЕТВРТИ КВАРТАЛ - 2022
Квартален
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ - ЈАНУАРИ 2023
Месечен
2023
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ - ДЕКЕМВРИ 2022
Месечен
2022
ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ 2022 година
Годишен
2022
ТРЕТ КВАРТАЛ - 2022
Квартален
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ - НОЕМВРИ 2022
Месечен
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ - ОКТОМВРИ 2022
Месечен
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ - СЕПТЕМВРИ 2022
Месечен
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ-ЈУЛИ 2022
Месечен
2022
СУМАРЕН ИЗВЕШТАЈ-АВГУСТ-2022
Месечен
2022

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 22.2.2024
  Заради интерес на медиумите и невладините организации кои ја следат работата на судот, ја информираме јавноста дека, главната расправа за предметот со КОК бр. 124/21, познат како „Поштенска банка“ насрочена за 22.02.2024 година, се отповикува заради спреченост на еден од обвинетите да присуствува на расправата од здравствени причини. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 16.2.2024
  Основниот кривичен суд Скопје, денеска ( 16.02.2024 год. ) на јавна расправа, ја објави пресудата за кривичниот предмет со К.бр. 2799/20, во јавноста познат како „Друмарина“, против обвинетата С.Б. за кривичното дело Измама во службата од чл. 355 ст. 3 вв ст.1 вв чл. 45 од КЗ со која обвинетата ја ослободи од обвинение. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Соопштенија за јавност  | 05.2.2024
  Заради интерес на медиумите и невладините организации кои ја следат работата на судот, ја информиаме јавноста дека денешната главна расправа за предметот со К.бр. 349/23 поврзан со Приватна здравствена установа „Жан Митрев“ се отповикува, со оглед да едниот бранителот достави медицинска документација за спреченост за присуствува на расправата заради здравствени причини, а обвинетиот го отажа полномошното на останатите бранители. [повеќе]

Сите вести