СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

News

%%
%%

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

News  |  Mar 16, 2021
Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по јавен оглас 2/2021.

Известување за кандидати по јавен оглас 2/2021

 

Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по јавен оглас 2/2021.

 

Почитувани, Ве известуваме согласно чл.2 од Правилникот за форма и содржина на јавниот оглас, формата, содржината и начинот на поднесување на пријавата, на спроведување на административната селекција, на испитите, проверката на веродостојност на доказите и интервјуто, како и начинот на нивно бодирање и максималниот број на бодови во постапката за селекција во зависност од категориите на работни места, административната селекција по објавен јавен оглас 2/2021 за избор на 2-два судски службеници на неопределно време, ќе се одржи на ден 22.03.2021 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во просториите на Основен кривичен суд Скопје.

Резултатите од административната селекција на кандидатите ќе бидат објавени на интернет страницата на судот - www.osskopje1.mk, најдоцна во рок од 3 дена од нејзиното завршување.

Од Комисијата за селекција за вработување при Основен кривичен суд Скопје.

 

   


Decision search

Court
Case number
Date
_